Warning: The magic method OCDI\OneClickDemoImport::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/8/b/erik-dam-dk.dk/httpd.www/lettisk-strik/wp-content/themes/handmade/importer/inc/OneClickDemoImport.php on line 121 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/8/b/erik-dam-dk.dk/httpd.www/lettisk-strik/wp-content/themes/handmade/importer/inc/OneClickDemoImport.php:121) in /customers/9/8/b/erik-dam-dk.dk/httpd.www/lettisk-strik/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/8/b/erik-dam-dk.dk/httpd.www/lettisk-strik/wp-content/themes/handmade/importer/inc/OneClickDemoImport.php:121) in /customers/9/8/b/erik-dam-dk.dk/httpd.www/lettisk-strik/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Contact - Lettisk Strik i Uld med originale mønstre
Har du spørgsmål, så ring eller skriv.

Du er velkomme til at spørge om alt lige fra modelstørrelser over garntype til kloakering på Højskolen. Vi er altid ude efter personer som vil kombinere en rolig ferie på højskolen med at undrvise i et eller andet tema, fortrinsvis praktisk da mange letter hovedsagelig forstår lettisk og russisk og kun den yngre generation lærer tillige engelsk. (PS vi afholder af og til kurser i lettisk for danskere)

Please reload
FAQ (Frequently Asked Questions) eller OSS (Ofte stillede spørgsmål)

Hvis vi vurderer at nogle af jeres spørgsmål har generel interesse vil vi tillade os at placere svaret her, selvfølgelig anonymiseret.

Er det muligt at bestille udsolgte modeller?

Ja, i den udstrækning den dame der har strikket modellen stadig er i stand til at strikke, vil det være muligt. Dog vil der normalt lang leveringstid, da vi kun er på Højskolen 4-5 gange om året og det kan være dyrt og besværligt at sende strikvarerne med post. Kontakt os på kontaktformularen eller ring.

Har I andre modeller end dem vi kan se på katalogsiderne

Ja vi har temmelig mange flere, da det er lidt tidskrævende at lægge det hele på nettet, for i de fleste tilfælde er hvert enkelt stykke strik unikt. Det er kun i ganske få tilfælde hvor en bestemt farve og et bestemt mønster viser sig at være særlig populær at vi så beder vedkommende om at strikke et antal helt ens.

Kan jeg regne med farverne på hjemmsiden?

Desværre ikke helt. Vi forsøger at fotografere i neutralt lys, men desværre har skærme sjældent fuldstændig naturtro farver.

Hvilken type garn strikkes der med?

Det er mest uld, men det kan også i nogle tilfælde være bomuld eller en blanding. Det vil som regel fremgå af teksten ved det enkelte produkt. Hvis det er væsentligt og det ikke står der, så spørg!

Er det muligt at se de lettiske strikvarer fysisk i en butik?

Vi har desværre ikke en butik. Al aktivitet i Lettisk Strik og Rite Højskole (http://www.ritetautskola.org/) er udelukkende bemandet med frivillig ulønnet arbejdskraft. Men det er dog muligt at se varerne hos Niels Bendix Knudsen Lille Havelsevej 86, 3310 Ølsted efter forudgående aftale på telefon 40312345 eller mail nbendix@mail.dk